Acronis disk director suite مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط حسین   
پنجشنبه ، 16 مهر 1388 ، 21:44

نرم افزار Acronis disk director suite یک نرم افزار قدرتمند برای پارتشین بندی در محیط ویندوز میباشد . هدف از این مقاله آشنایی و آموزش مقدماتی این نرم افزار قدرتمند میباشد .

توسط این نرم افزار کارهای زیادی مثل  تغییر اندازه درایو اعم از کم و زیاد کردن آن ، تقسیم فضای یک درایو ، ادغام کردن درایوها ، تعیین نوع درایو ، حذف درایو ، اضافه کردن درایو ، مدیریت فضای درایو ، active  کردن درایو و بسیاری کارهای دیگر مثل recover کردن درایو رو میتوان انجام داد که مثلاً گزینه آخر یک گزینه خیلی مفید برای مواقع ضروری است .

کاری که ما میخواهیم انجام دهیم ایجاد یک درایو جدید است. روی create partition کلیک کنید.

در این مرحله شما باید مشخص کنید که از چه نوع فضایی برای درست کردن پارتشین استفاده میکنید . فضاهای تخصیص داده نشده (unallocated space) یا فضای خالی موجود در یکی از درایو ها . ما در اینجا از فضای موجود ، توسط گزینه اول استفاده میکنیم.

از بین دو فضایunllocated موجود اونی که فضای بیشتری داره قابل اسفاده است که در شکل با رنگ قرمز مشخص شده . نکته مهم اینه که دراین قسمت فقط میتوانید از فضاهای unllocated  رو انتخاب کنید. و اگر فضای مناسبی در اختیار ندارید توصیه میکنم برای ایجاد یک درایو جدید از کم کردن فضای یکی از درایوهاتون برای ایجاد فضا برای یک درایو دیگر و یا split کردن استفاده کنید.

در این مرحله میتونید حجم انتخابی درایوتون رو مشخص کنید.

در این مرحله با توجه به شرایط و نیازی که دارید نوع active , primary و یا logical  رو انتخاب کنید . در حالت معمولی logical رو انتخاب کنید . دو گزینه دیگر برای آماده سازی و  پیکر بندی یک درایو برای کارهایی مثل نصب یک  سیستم عامل به کار میرود .

در این مرحله میتونید نوع درایتون رو مشخص کنید . گزینه های معروف fat32  و ntfs  هستن .  که سیستم عامل های جدید از ntfs برای نصب استفاده میکنن .

در این مرحله نام درایو رو انخاب میکنید.

درایو مورد نظرتون رو میبینید.

حالا روی قسمت مشخص شده برای انجام process کلیک کنید.

درایو مورد نظر رو میتونید مشاهده کنید.

کارهای زیاد دیگری هم میشه با این نرم افزار انجام داد به طور خیلی خیلی خلاصه مارد زیر رو بررسی میکنیم.

1- برای delete کردن درایو

2- برای تقسیم فضای درایو به دو درایو

3- برای ادغام کردن دو درایو

4- برای تغییر اندازه فضای درایو

5- قسمت مشخص شده با فلش برای recover کردن یک درایو پاک شده .

نکته اولی که در آخر باید بگم اینه که بعضی وقتها برای انجام کارها در این برنامه از یک راه به بن بست میخورید که مطمئن باشید راههایی برای حل کردن مشکل وجود دارند ؛ فقط باید کمی فکر کنید و البته قسمت های مختلف برنامه رو باید تست کنید . من که هر کاری خواستم تونستم با این برنامه انجام بدم.

دوم اینکه از ابزار disk management  غافل نباشید . مثلاً برای تغییر letter مربوط به cdrom یا dvdrom .

سوم اینکه  حجم برنامه 70 مگ بود و برای دانلود نذاشتم چون تو اکثر بسته های نرم افزاری موجود هست . نسخه موجود تو سایت download.com رو هم اصلاً توصیه نمیکنم چون ممکنه باعث خرابی تو سیستم عامل بشه . ورژنی که من استفاده کردم 1.7.2 هست که با سیستم عاملهای جدید هم هیچ مشکلی نداره. البته در صورتی که نیاز داشتید میذارم تو سایت .

نظر
افزودن جدید
تقاضا
آرش 2010-02-03 02:35:03

سلام ممنون از توضیحات کامل به همراه تصویر
من
یه خواهش داشتم من یک سری عکس و فیلمذخیره
داشتمکه مربوط به کارم بوده و داخل پوشه ای
بود که خود اون پوشه داخل 9 تا فولدر دیگه بود

متاسفانه من این عکس ها رو کات کرده داخل یه
هارد دیگه ریختم و باز متاسفانه اون هارد ازم
دزدیده شد و با تمام برنامه های ریکاوری هم
نتونستم عکسها رو برگردونم(به علت فولدر در
فولدر بودن) حالا میخوام این برنامه رو امتحان
کنم ولی نتونستم قسمت ریکاوری اطلاعات پاک
شده رو پیدا کنم فقط یه قسمت داره که مربوط به
ریکاوری درایو پاک شده واقعا ممنون میشم
راهنمایی...
پاسخ
حسین 2010-02-05 21:31:34

سلام . البته قسمت recovery این برنامه تا جایی که
من میدونم معمولا برای بازگردودن کل یک درایو
است که اون درایو پاک شده یعنی درایوی که
اشتباها هنگام عملیات روی درایو پاک شده یا
تغییردر ساختار داشته رو برمیگردونه و برای
برگدوندن یک سری فایل پاک شده نیست.
در ضمن شما
فایلتون رو cut کردین delete نکردین به همین خاطر
به ذهن من چیزی نمیرسه ولی ب این حال نرم
افزاری مثل recover my files رو امتحان کنید.

سلام
ممنون امتحان کردم جواب نگرفتم

خیلی ممنون
سوال
hamidreza 2010-04-03 11:41:36

سلام
در این مقاله فقط به یک عنوان اشاره شده ,
لطفا در مورد ادغام کردن دو درایو
راهنمایی
کنید
با تشکر
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

عنوان:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

کامپوننت نظرات بر مطالب، جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا - http://www.joomla.ir"

آخرین بروز رسانی مطلب در چهارشنبه ، 16 دی 1388 ، 20:07

فرم ورود به سایت

آمار بازدید کنندگان

mod_vvisit_counterامروز7
mod_vvisit_counterدیروز69
mod_vvisit_counterاین هفته226
mod_vvisit_counterکل بازدیدها23496

تماس آنلاین

rss